Tips till solsidan säsong 5 (om den kommer)

Eftersom det är ganska svårt att komma på massa idér till alla avsnitt i solsidan så kan jag ge lite tips. Kan också vara bra att få tips av dem som tittar. Alltså insperation. Kan alltid vara en bra start.
Det jag skulle tänka mig att se av solsidan är: Ett avsnitt där det är lite mer ''allvarligt''. 
Avsnitt 1: Anna och Alex upptäcker att att Anna's mage växer och blir rundare och rundare och upptäcker att hon är gravid. För dem tidigare haft sex och hade ingen tanke på att skaffa ett till barn. Mickan och Fredde försöker få till allting efter ha fått sitt tredje barn. Och ska bestäma namn. Men Anna tänker inte så mycket på magen utan hon märker de världigt sent men behåller barnet. Ove kommer såklart skymta till när det är som sårigast. Mycket tårar. (ett litet allvarligare förslag)
 
Förslag på avsnitt 2 kommer imorgon!
Kommentera gärna!
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Karin Bölenius

Ett tips område att göra komedi kring är babysim på 2000-talet. Då poängterades mamman och pappans närvaro med barnet i omklädningsrum etc. Barnet behövde både mamma och pappa och därför var omklädningsrum inte uppdelat kvinnligt manligt utan blandat. De flesta duschade medan de var vända med rumpan utåt och stirrandes in i väggen medan nån enstaka gärna ville visa upp sig och var värd utåt. Helt galet egentligen. Vi och våra grannar gick till olika omklädningsrum då vi inte hade lust att äta middag tillsammans på kvällen efter nakendusch tillsammans😂

2019-10-15 @ 20:38:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: